A bringás párom nélkül is boldogultam a gázpalackkal!

Életem szerelmének én mindig csak a második Nagy Ő leszek az életében, az első ugyanis a kerékpárja. Az elején voltak közöttünk emiatt konfliktusok, de mára megtanultam őt így, négy helyett két kerékkel elfogadni. Csak akkor vagyok nagyon pipás, ha éppen szükség lenne rá a háztartásban, ő pedig külföldön van versenyen.

Mint például most.

Mindig ő intézi a gázpalack cseréjét, mert az én fejemben annyi van csupán a témáról, hogy nagy és nehéz. De valahogy muszáj megoldani a dolgot, mert bár most átszaladtam a szomszédba, és Kati néni tűzhelyén rotyog a húslevesem, életem szerelme még 3 napig nem lesz itthon, én pedig nem akarok reggelente Kati néninél kávét főzni. Az autóm szervizben van, gyalog nem cipelem haza a palackot, így rákerestem a neten, hogy van-e valami megoldás.

Szerencsére elég gyorsan találtam egy weboldalt, ami gázpalackok kiszállításával foglalkozik (ezt tutira nőknek találták ki). Lehetőség van visszahívás kérésére is, de úgy éreztem, egy darab palackot önállóan is meg tudok rendelni. Persze kapásból nem tudtam, mekkora a miénk, de ezt gyorsan ki tudtam deríteni, hogy 23 kilós, és ugyanekkorát kell rendelnem, hogy el tudják vinni az üreset.

Miután viccekbe illő szőke nő módjára percekig kerestem a megrendelés gombot, rájöttem, hogy telefonon tudom a kiválasztott terméket megrendelni. Lementettem a telefonomba a számot, és tárcsáztam.

Nagyon simán és zökkenőmentesen ment minden, és nagyon büszke voltam magamra, amiért ügyesen be tudtam rakni a helyére, és egy kicserélt gázpalack boldog tulajdonosaként vártam haza az én bringásomat.