Néha a kerékpárboltnak is lehet szüksége segítségre

A szabadidőmben az egyik kedvenc elfoglaltságom a biciklizés. Már nem is emlékszem rá, mert annyira régen volt, de talán olyan 5-6 éves lehettem, amikor a szüleim megtanítottak biciklizni. Nagyon gyorsan és egyszerűen ment, mindig ezt mesélték nekem. Szinte már úgy születtem, hogy a véremben volt a kerékpár szeretete. Ez azóta is megmaradt és manapság is imádom. Én télen-nyáron ugyanúgy használom a biciklit, nem igazán érdekel, hogy hideg vagy meleg van, mert mindig tekerek.

A múlt héten el kellett vinnem a biciklimet a kedvenc kerékpárboltomba, mert meg kellett javíttatnom rajta valamit. Jobban mondva, csak javíttattam volna, mert csőtörés miatt nem tudtak javítani semmit, nekik volt szükségük javításra.

vízszerelés Budapest

Egyből ajánlottam is nekik a vizgazfutesszerelo24.hu oldalt, mert nekem már egy csomószor volt szükségem a szolgáltatásaikra, legyen az gáz- vagy fűtésszerelés, vagy akár vízszerelés Budapest vagy Pest megye egész területén, ugyanis ők bárhova kiszállnak az adott területen belül. Sőt, általában 1 órán belül! Tudom ez sokaknak furcsán hangzik, mert megszoktuk, hogy a szerelőre órákat vagy akár napokat kell várni, viszont pontosan ezért olyan különleges ez a cég, mert ők tényleg a lehető leghamarabb időn belüli megérkeznek a címre. Például, amikor egyszer nekem volt szükségem rájuk, akkor egészen pontosan 40 perc alatt megérkezett a szerelő, amin nagyon meglepődtem.

Én teljes mértékben meg voltam velük elégedve, de legfőképpen azért, mert már több mint 30 éve ezzel foglalkoznak, vagyis láttak már mindenféle problémát, így nem hiszem, hogy lenne olyan, amitől még meg tudnának ijedni vagy elbizonytalanodni. Ennyi év alatt már szerintem találkoztak mindenfélével.

Ha valakinek szüksége van rájuk, akkor nagyon egyszerűen csak fel kell hívni az oldalon található telefonszámot. Persze az is előfordulhat, hogy éppen nem tudják felvenni. Ebben az esetben van lehetőség arra is, hogy visszahívást kérjünk. Ehhez nagyon egyszerűen a “Hibabejelentés” gombra kell kattintani, ami átvisz minket egy másik felületre. Itt, a visszahívás kéréshez csupán meg kell adnunk a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat, illetve van lehetőségünk arra is, hogy üzenetet hagyjunk. Az üzenetben leírhatjuk a problémánkat, vagyis azt, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást és milyen problémánk van.

Számomra az egyik legmegnyerőbb velük kapcsolatban, hogy több éves garanciát vállalnak a munkájukra, így biztosak lehetünk abban, hogy tökéletes munkát végeznek, hiszen nekik sem érdekük, hogy rendszeresen járjanak hozzánk problémát elhárítani.

Pontosan ezért én évek óta csak őket ajánlom annak, akinek szüksége van vízszerelésre Budapesten.