Végre vettünk polcokat a kiegészítőknek és az alkatrészeknek

A biciklis boltban nincsen igazán sok tárolnivaló. Vannak ugyan kiegészítők, kisebb alkatrészek, de főként egyben adunk el bicikliket.

Amikor a bolt elrendezését terveztük, igazán fel sem merült bennünk a raktározás, a tárolás kérdése. Akkor szembesültünk ennek a nehézségeivel, mikor rájöttünk, hogy a néhány kiegészítő és a néhány alkatrész hogyha sok fajta biciklihez áruljuk őket, már nem is olyan kis mennyiség. Mikor ezzel szembesültünk, úgy döntöttünk, hogy egy új polcrendszert fogunk beszerezni. Mivel egyikünk sem volt jártas igazán az ipari polcokban, jobban utánanéztünk a témának.

Még diák koromban volt, hogy raktárakban dolgoztam, akkor több polccal is találkoztam, így nem volt teljesen ismeretlen ez sem: rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/. Vannak népszerűbb és kevésbé népszerűbb polctípusok is, a rackinglog oldalán viszont a legkedveltebbek és a lehető legpraktikusabbak mind megtalálhatók.

Mivel mi egy egészen kis bolt vagyunk, nem igazán volt szükségünk ipari nagyságú polcrendszerekre, nekünk tulajdonképpen egy egyszerű kis salgó is megtette. Ezek a polcok igen közkedveltek a hozzánk hasonló kisvállalkozások köreiben, mert egészen kis léptékben állíthatók a polcmagasságok, így minden típusú termék veszteség nélkül tárolható rajta.

Maga a teherbírása és a könnyű összeszerelhetőség miatt vált olyan közkedveltté nem csak a boltokban, de az emberek otthonaiban is. Régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy az ilyen natúr fém polcok valaha az otthonokba kerüljenek, de most mégis ott vannak, és nagyon jól néznek ki.

Nagyon jól be lehet építeni az otthonaink stílusába. A csavarmentes kivitelezés pedig az összeszerelés bonyolult tortúrájától is megkímélhet minket. A hagyományos polcok és szekrények összeszerelési útmutatója nem mindig a legegyértelműbb és sok keserves órát tud okozni.

Ilyen gond nincsen a salgó polcokkal, mikor megkaptuk, nagyon hamar össze is szereltük. A polcok ki és beszerelése is nagyon egyszerű, könnyedén fel-le lehet mozgatni a szinteket, ezzel változtatva a polcok közti távolságot.

Egyszerű, de nagyszerű megoldás, hogyha tárolásról van szó. A designja is egyszerű, de több nem is kell, főleg egy biciklikkel foglalkozó üzletbe nem. A fő szempont nálunk a praktikusság volt, amit ebben a polcban meg is találtunk.

A másik, amit a rackinglog oldalán néztünk az a kereskedelmi polcrendszer volt. Ezt a fajta polcot mindenki nagyon is jól ismeri, főként az elektronikai áruházakban lehet találkozni velük itthon.

Ezek a mindenki által ismert polcok is elég jutányos áron érhetők el, de a rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ nekünk jobban tetszett.

A mi igényeinknek jobban megfelel a salgó polc a maga személyre szabható méreteivel. ÉS amúgy sincsen olyan nagy árukészletünk, ami indokolná a nagyobb tételben megrendelt kereskedelmi polcokat.

Ezeket inkább egy papír írószer boltban tudom elképzelni, mintsem egy bicikli boltban. A rackinglognál szerintem minden vállalkozás talál olyan polcot, ami neki kell. Nagy tételben sem okoz gondot nekik a polcok előkészítése, illetve kiszállítása. A mi esetünkben is nagyon hamar megkaptuk a megrendelt polcokat.

Az egyeztetésnél és az árajánlat kérésénél pedig készségesen válaszoltak minden, a polcokkal kapcsolatosan kérdésünkre. Az árajánlatot is hamar megbeszéltük, a polcok pedig pár nap múlva már összeszerelve álltak az üzletben és a raktárban is.

Az idő pénz, itt pedig olyan gyors a kiszolgálás, hogy lehetetlen azt mondani, hogy játszanak az időnkkel.

Szeretem a gyors ügyintézést, az ilyen gyors és konkrét egyeztetéseket, mert ha egyszer szeretnék valamit, szükségem van valamire, az nem várhat.