A kerékpár rendszeres szervizelése során meglepetés ért

A bicajomat rendszeresen viszem szervizbe, melyet a helyi kerékpárboltban végeznek el. Nagyon szeretem az üzletet, nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal. Soha nem vinném máshoz a biciklimet. Legutóbb azt mesélte a tulaj, hogy bérlik a helyiséget. De nem csak a bolt színhelyéül szolgáló üzlethelyiséget, hanem céges autókat is. Méghozzá tartós bérlet formájában.

Mi is az a tartós bérlet?

Nem igazán értettem, hogy miről beszél, ezért erről az oldalról kiokosítottam magam a témában. A tartós bérletlényegében egy egyszerű jogi szolgáltatás, melyet kizárólag olyan cégek vehetnek igénybe, melyek legalább két, pénzügyileg lezárt évvel rendelkeznek. A tartós bérlet a bérbeadó és a bérbevevő számára is roppan előnyös. A bérbeadó ugyanis visszaigényelheti az áfát, így a bérbevevőnek kevesebbet kell fizetnie a bérlésért. Így mindkét fél jól jár.

tartós bérlet

Megéri a befektetést egy ilyen üzlet

Elgondolkodtatott a kerékpárbolt tulajdonosa által megosztott infó, talán nekem is szükségem lenne arra, hogy béreljek néhány autót a cég számára az üzleti utak teljesítéséhez. Még utánakérdezek a főnökömnél, de mindenképpen elgondolkodtató a dolog. A tartós bérlet ügyintézésében egyébként a flottakezeles.hu csapatához érdemes fordulni, ők ugyanis nagyon értenek ehhez a területhez, így hatékonyan segítenek abban, hogy pénzügyi szempontból a lehető legjobban jöjjünk ki a különféle ügyletekből. A bérlés díja így nem ablakon kidobott pénz, hanem valóban megtérülő befektetés lesz.

Hálás voltam a kerékpáros srácnak, hogy megosztotta velem ezeket a lényeges információkat. Most már nem csak a kerékpár szervizelése érdekében fogok hozzá járni, hanem üzleti tanácsokért is.