Egyéni vállalkozóként is igénybe vehetünk székhelyszolgáltatást

Nemrégiben a kedvenc kerékpárboltomban összefutottam egy régi barátommal és elkezdtünk beszélgetni. Elmondta, hogy hogy alakul az élete, hogy nemrég kezdett új vállalkozásba és természetesen a régi dolgokat és a családi fejleményeket is átbeszéltük. Aztán amikor az órájára nézett, azt mondta, hogy sietnie kell, mert át kell vennie a hivatalos leveleit a postán, napközben ugyanis nem volt otthon. Rögtön megkérdeztem, hogy miért nem vesz igénybe székhelyszolgáltatást?

Székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak – ez lehetséges lenne, ezt kérdezte, az én válaszom pedig határozottan igen volt. Elmondta, hogy korábban is hallott már erről a szolgáltatásról, azt azonban nem tudta, hogy ezt egyéni vállalkozók is igénybe tudják venni. Egyből megadtam neki a szekhelyszolgaltatas24.hu elérhetőségeit, mert tudom, hogy ők egy megbízható és profi cég, több mint tíz éves tapasztalattal.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak témájáról érdemes tudni, hogy az ilyen típusú szolgáltatást leginkább társas vállalkozások szokták igénybe venni. Azonban, ha belegondolunk, egy egyéni vállalkozó is igen sokat tud profitálni belőle. Hisz, ha valaki egyedül dolgozik, és mondjuk még csak épp a vállalkozása elején jár, akkor hatalmas kiadásoktól kímélheti meg magát. Nem kell ugyanis irodát bérelnie, nem kell külön embert fizetni erre és így valóban sok költséget meg lehet spórolni.

De hogy mit is kínál az egyéni vállalkozóknak is a szekhelyszolgaltatas24.hu? Leegyszerűsítve ide jelenthetjük be vállalkozásunk székhelyét. Székhelyre az egyéni vállalkozóknak is szüksége van, és legtöbben ezt a saját otthonukba jegyeztetik be, azonban ez nem feltétlenül a legjobb megoldás. A cég nevét ugyanis el kell helyezni jól látható helyen, ami azt is jelenti, hogy nem ússzuk meg a kíváncsi szomszédokat. De ez még hagyján. Ha valamilyen ellenőrzésre vagy hatósági kényszerintézkedésre kerül sor, akkor az is az otthonunkban zajlik le, ami már egész kellemetlen is tud lenni.

Nem beszélve arról, hogy ha valaki dolgozik, építi egyéni vállalkozását, akkor a legtöbb esetben nem ül otthon egész nap. Így amikor a postás viszi a hivatalos leveleket, akkor bizony este már csak az értesítőt találjuk meg. A postán való sorban állás pedig senkinek nem a hobbija, és ha székhelyszolgáltatást veszünk igénybe, akkor ezt is megúszhatjuk.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak ugyanazt kínálja, mint a vállalkozásoknak. A szekhelyszolgaltatas24.hu vállalja, hogy elhelyezi a cégtáblánkat az épületen, jól látható helyen. Ezen kívül azt is, hogy átveszik a hivatalos leveleinket, ezt hivatalos postai meghatalmazással természetesen. Ezen kívül ezeket a leveleket mihamarabb beszkennelik és elektronikusan továbbítják számunkra, e-mailben. Ezen kívül pedig elektronikusan iktatják és a hónap végén az addig összegyűlt leveleket postai úton is megkapjuk.

A szekhelyszolgaltatas24.hu több helyszínen kínál ilyen szolgáltatást, Budapesten több helyszínen, valamint az iparűzési adó mentes Újlengyelben is.

Aki tehát székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak témájában keresgél, mindenképp érdemes felkeresnie a szekhelyszolgaltatas24.hu-t, mert itt megbízható, profi segítséget talál. Több ügyvédi irodával is kapcsolatban állnak és szükség esetén tárgyalót is biztosítanak a hatóságokkal való találkozáshoz.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak tehát ugyanúgy nagy előnyökkel jár egy egyéni vállalkozás, mint egy társas vállalkozás számára.