Járműcsere-szervizcsere: nekem mindkettő jól sikerült

Mióta csak együtt vagyunk, mindig mindenhová bicikli segítségével jöttünk-mentünk a párommal. Sosem hittem, hogy a biciklit majd autóra cserélem – mert azt sem tudtam elképzelni, hogy majd egyszer egy másik városban fogok dolgozni. Nem ott, ahol a máig biciklivel munkába járó párom, és ahol élünk.

De így alakult, költözni nem költöztünk, én viszont messzebbre kell most eljárjak, így hát kellett a kocsi, amit a párom is szeret azért! (Néha praktikus bringa helyett másra is, pl. télen bevásárolni) Én pedig az új autószervizünket szeretem még nagyon, a metaautoszerviz.hu-t, mert korszerűek és haladók (pl. egyszerűbb velük mindig kontaktolni, mondjuk időpont-ügyben, mint anno a bringás szerelővel – a weboldalukon, ott a helyben, neten)! Úgy találtam rájuk, hogy csak beírtam a keresőbe: olajcsere Budapest, és volt olyan fórum, ahol a legtöbben őket ajánlották a környéken, de a weboldaluk is hamar meglett eleve a Googleben. Ígéretesnek tűntek, és ha már ennyire magasra kerültek az “ajánlati” listán, hozzájuk jelentkeztem be, és nem is csalódtam! Azóta sem…

Pedig gyakran járok hozzájuk, aminek az az oka, hogy egy nem annyira praktikus, de annál öregebb, igazi szerelemautót vásároltam, mert nem akartam egy lelketlen, újabb gyártású valamit. Ha már kocsi, vettem egy olyat, ami a kedvenc filmünkben szerepelt anno, és hát van munka vele, de amit egyszer megcsináltak a metaautoszerviz.hu-nál (Méta Autószerviz), az nem romlik el még egyszer!

Tehát tényleg csak az az oka, hogy gyakran megyünk (néha a párom viszi hozzájuk a kocsit szervizbe – és ő is mindig képben van, köszönhetően az ügyfélközpontúságuknak), hogy a korából adódóan újabb és újabb dolgok használódnak el rajta. És nekem nem volt pénzem akkor, egyszerre, előzetesen minden részét felújíttatni, amikor “csatasorba” állt az öreg igavonó. Noha a kedvenc szervizünkben, a Métánál erre is lett volna lehetőség. Minden ilyesmire is ugyanis – nem csak az olajcsere Budapest keresőszavakra – elég releváns találat a sokoldalú szolgáltatás-csomagajánlataik igencsak tág világa. Vállalnak például olyan dolgot, mint az “autó átvizsgálás és állapotfelmérés”, vásárláskor. És még rengeteg dolgot szedtek pontokba, itt: metaautoszerviz.hu/szolgaltatasaink. Nem is dolgoznak drágán, de nekem akkor, az elején pont ezernyi egyéb kiadás nehezítette az életemet, ezért csak a rendszerességből adódó aktuális olajcsere volt igazán halaszthatatlan, az első alkalommal. Jut eszembe az “olajcsere Budapestről”, a tehát minden egyébbel is foglalkozó szerviz a 19. kerületben található!

Azóta viszont, bármi adódott a kis benzinzabálóval, mindenben azonnal álltak rendelkezésre, és állnak mostanában is. A régi bringaszervizem után pontos elvárásaink voltak e téren, de a lényeget tekintve ugyanazt kapjuk tőlük: gyorsaságot, pontosságot, alaposságot, mindenre kiterjedő szakértelmet és még a netes oldaluk is tök használható (nem csak úgy “mutatóba” van). Valamiért szerencsém van ezekkel a szervizes dolgokkal, így bátran szoktam már én is ajánlani mindenkinek a Méta Autószervizt, csakúgy, mint a bringásokat, korábbról.

És, hogy miért mondom, hogy jól sikerült a járműcsere is, és nem csak a szervizcsere? Mert az autónak lelke van! Egy járművet, ami minden nap a rutinunk része, és amivel eljutunk a fontos helyekre, lehet szeretni is! Sőt, kell is! Ezt is megtanultam a szerelőnél, ami nem véletlenül az egyik legjobb szerelde a környéken. Ha valami baja van a járműnek, szívesebben adom újra szakszerű kezek közé, minthogy vegyek helyette egy “egyéniségtelen” villanymotoros valamit… Ez az én elvem. Lehet vitatni, de én igyekszem megvédeni azt!

olajcsere Budapest