Kerékpár bolt helyett online baba boltot látogatok mostanában

Mindig imádtam kerékpározni, már általános óta. Annak idején, fénykoromban, még triatlonoztam is szóval a bicajok nagy szerelmeim. Persze nem évente vagy kétévente szoktam új bicajt venni, de voltak dolgok, amiket gyakran kellett cserélni rajta, szóval általában egyszer-kétszer megfordultam a bicikli boltban. Mostanában viszont sokkal gyakrabban nézegetek online pelenkákat és hasonló babához kapcsolódó dolgokat.

Nem, nem nekem született gyerekem, hanem a nővéremnek, és állandóan azon kattog az agyam, hogyan tudnék neki segíteni. Nem vagyunk kimondottan közeli tesók, de azért igyekszem. Így gyakran estek bele különböző babás Google keresésekbe. Múltkor is egy ilyen “fekete” lyukba kerültem, és találtam egy nagyon jó oldalt, a Lord Shop HU-t, ahol épp pelenka akció volt több csomagara is. Ezek közül ráadásul az egyik környezettudatos pelenka volt! Nagyon megörültem, mert pelenkából ugye sose elég, és mivel annyi fogy belőle, nagyon nehéz bűntudat nélkül használni őket, ha környezettudatos vagy. Ezen az oldalon viszont minden szükségeset megtaláltam: pelenkát, popsi törlőt, sőt még háztartási tisztító cikkeket is meg kozmetikumokat! Nagyon örültem neki, mert legalább nem kellett más oldalakon utánuk keresnem, minden ott volt egy helyen. Egy szállítási díjjal meg tudtam rendelni az akciós pelenkákat, a kedvenc testápolómat és még sorolhatná mennyi mindent. Ráadásul a pelenkák van, hogy fele annyiba kerülnek, mint a jobban reklámozottak, így nagyon sokat tudtam velük spórolni.

Ezek mellett még bőven lehet mást is találni, mint például: női és férfi kozmetikumokat, hajápolási termékeket női és férfi illatszereket, szájápolási termékeket, borotvákat, de akár még a nap elleni védelemre is fel tudsz készülni ennek az oldalnak a segítségével. De egészségügyi termékeket is kaphatsz itt. Persze azt ugye figyelemben kell tartani, hogy itt főleg a saját termékeiket árulják, amik ugyan olcsók és jó minőségűek, de kevésbé köztudottak, mint a nagy (és drága) márkák.

Igen én, rendeltem egy adagot, mivel öt ezer forint alatt nem szállítottak ki, ezért nem evett a bűntudat, hogy hú mennyi mindent rendeltem csak magamnak, és mennyit a kis Emmának. De annyira nem rendeltem keveset neki se, csak több egyfajtát. Én magamnak illóolajat, sampont és testápolót rendeltem főleg, Emma pedig 3-4 csomag pelenkát és popsitörlőt kapott. A nővérem nagyon örült neki szóval ez legalább megkönnyebbülés volt, és Emmának se lett tőle semmi baja. Egy kicsit féltem, hogy lehet-e rá valami allergiás reakciója vagy hasonló, de semmi, szóval minden király volt.

Mikor mondtam a nővéremnek, honnan rendeltem, azt mondta majd megnézni, de azért elmondtam neki, hogy a szállítás kicsit trükkös. Ha nem havonta szeretné rendelni a pelenkákat nagy csomagban, akkor a GLS-sel tudja rendelni gyakrabban, de az többe kerül. Így is szerencsésnek számítottunk, hogy bele estünk a saját futárjuk körébe (ezt amúgy irányító szám alapján lehet megnézni). Így ha 8 ezer forint felett rendelek és online fizetek, akkor ingyen kihozzák, de a GLS, igaz 2-3 napon belül kiszállít, 1200 forintba kerül, plusz 300 forint kezelési költség, ha nem online fizetsz, hanem utánvéttel.

Erre nagyon elgondolkozott, de remélem azért rendel majd még tőlük. Nekem nagyon megtetszett az oldal, főleg a környezettudatos pelenka miatt, de na.

Ha esetleg valaki rászorulna pelenkára, popsitörlőre vagy egyéb baba cuccra, ajánlom, hogy nézzen rá a Lord Shop HU oldalára. Szerintem nagyon is megéri, főleg, ha nem tudsz vagy nem akarsz elmenni a legközelebbi drogériába.