Kerékpározással a dohányzás ellen

Nemrég találkoztam egy ismerősömmel, és nagyon meglepődtem a kinézetén, ugyanis nagyon le volt fogyva. Meg is kérdeztem tőle, hogy mi a titka, amire azt válaszolta, hogy a dohányzás helyett inkább a kerékpározást választotta. Akárhányszor rá akart gyújtani, felült a biciklijére, és ment vele egy kört. Mondjuk ezt ő könnyebben megtehette, mint az átlag ember, ugyanis egyéni vállalkozóként dolgozik. Mindenesetre nagyon becsülendő a kitartása. Kérdeztem, hogy csak ez volt-e az, ami segített vagy esetleg más is. Erre azt válaszolta, hogy a leszokás a dohányzásról egyedül nem ment volna neki, ezért igénybe vette a Prevenció Patika nyújtotta előnyöket. Ugyanis itt árulnak olyan termékeket, amelyek segítenek, hogy az ember megszabaduljon a függőségeitől. Ő például nikotin tapaszt vett, és bár tudja, hogy sokak szerint nem hatásos, szerinte neki igen is sokat segített.

Elmondta azt is, hogy mindig nagy tételben vette ezeket a termékeket, ugyanis a prevenciopatika.hu oldalán a kiszállítás 14 000 Ft felett ingyenes. Érdemes volt inkább így kicsit többet vásárolnia egyszerre, hiszen sokkal jobban megérte, mint egyesével. Kérdeztem, hogy ennek a Prevenció Patikának hol van személyes gyógyszertára, amikor is azt válaszolta az ismerősöm, hogy sehol. Először nem is nagyon értettem a válaszát, hogy hogy lehet az, hogy sehol. Ekkor tudtam meg, hogy a Prevenció Patika az egy online gyógyszertár, amely nem rendelkezik fizikai bolttal, csak az online térben találhatók meg. Egészen elképzeltem, mikor ezt meghallottam. Így, ha innen rendelünk, akkor a gyógyszereket, étrendkiegészítőket házhoz szállítva fogjuk megkapni, de választhatunk GLS csomagpontra való kiszállítást is, kinek mi a legkényelmesebb. Szinte új világot nyitott fel előttem ez a dolog, hogy nem kell lehet innentől személyesen patikába járnom. Észben kell azt tartani azonban, hogy ahogy a weboldalon is írjak, a kiszállítás ideje a pandémiás helyzet miatt megnövekedett 2-5 napra. Végül is azt gondoltam, hogy ez nem is olyan sok cserébe, hogy el se kell hagynunk az otthonunk melegét. Valamit valamiért, ha egy kicsit kényelmesebbek szeretnénk lenni.

Amint hazaértem, eldöntöttem, hogy én magam is el fogok látogatni erre a weboldalra, és így is tettem. Rögtön feltűnt a letisztult, professzionális kinézet, ahogy szerintem egy komoly vállalkozás oldalának ki kellene néznie. Mondjuk nem csoda ez, hiszen a Prevenció Patika már 1996 óra tevékenykedik az egészségügy területén. Ennyi idő alatt volt idejük kitanulni a weboldal szerkesztés minden csínját-bínját. Úgy döntöttem, hogy legközelebb az étrendkiegészítőket, amiket szedni szoktam, erről az oldalról fogom megrendelői, hogy időt és energiát spóroljak meg a patikába járással. Örülök neki, hogy ma már olyan hasznos oldalak vannak, amik segítenek, hogy a leszokás a dohányzásról könnyebb legyen.

leszokás a dohányzásról