Mi lenne praktikusabb a bringázáshoz, mint egy hátitáska?

A mindennapjaim a biciklik körül forognak. A környezetem számára nem volt nagy meglepetés, amikor bejelentettem, hogy hamarosan megnyitom a boltomat, ugyanis már régóta biztattak rá, többen is, hogy ez az igazán nekem való dolog. Emlékszem, még amikor nem a kertes házban laktunk – akkor kisebbek voltak még a srácok és elfértünk a lakásban -, a garázsunkba már nem tudtunk beállni az autóval, mert ott gyűjtöttem folyton a bicikli alkatrészeket, majd szereltem össze őket régi-új szuper járgánnyá – sokszor fájt a szívem értük, hogy eladtam őket, de aztán láttam, hogy jó helyre kerülnek, így csak egyre jobban motivált lettem arra, hogy többeknek is megmutassam, milyen sok örömet tud szerezni egy ilyen csoda szerkezet. A feleségem egy időben már nagyon bosszankodott azon, hogy telerakom lommal az egész garázst, de aztán rájött, hogy egyrészt boldoggá tesz az, hogy bringákkal foglalatoskodhatok, másrészt jó kis mellékes pénzkereseti lehetőségnek is bizonyult idővel. Utána ahogy átköltöztünk a házba, egy ideig egy kis műhelyt alakítottam ki magamnak egy nagyobbacska fészerből, aztán ezt valamivel kibővítettem, amikor már nem fértem el. Utána már én is éreztem, hogy közeleg az az idő, amikor a kerékpárok a főállásomat teszik majd ki, és már egyébként se tett igazán boldoggá a munkahelyem. Így gyűjtöttem a pénz, információkat vadásztam, tervezgettem – és már pusztán ez a művelet nagyon izgatottá tett, milyen lesz, ha tényleg megnyílik a biciklis bolt, gondoltam magamban gyakran… Persze azért nem mondom, hogy nem volt bennem félelem. De hajt az eltökéltségem akkor is, amikor nehéz helyzeteket kellett megoldanom. Szerintem elsőre egy nagyon jó kis bolt lett, és ezt nemsokára a nagyközönség is meglátja majd. Nem egy kifejezetten nagy üzlethelyiség, de tágas, nincs messze a központtól, szóval pont jó helyen is van, de a bérleti díja kedvező a környéken. Alkalmazottat egyelőre nem tervezek felvenni, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő, milyen ütemben tudunk növekedni. Nagyon bizakodó vagyok és már alig várom, hogy megnyissunk!

De hadd meséljek nektek a kerékpározós élményeimen belül arról a nagyon fontos részletről, hogy milyen kiegészítőket viszünk magunkkal az útra. Nekem természetesen az örök favoritjaim a Hátitáskák, hiszen sok dolog beléjük fér, és ha akarom, a kosaramba vagy a hátsó kerekem fölé is el tudom őket helyezni, de maradhat végig rajtam is – a feleségem is hasonlóképp gondolkozik, ha bicajos túrára indulunk. Mi általában az összes táskát az Anna táska weboldaláról szerezzük be, ugyanis eddig nagyon bejött nekünk ez az online áruház, kényelmes itt vásárolni. Az áraik is nagyon jók, legalábbis mi azt tapasztaltuk, hogy sokszor jóval kedvezőbb áron tudunk náluk vásárolni, mint más, hasonló profilú üzletekben, legyen az online vagy fizikai bolt. Jellemzően az Anna táska legtöbb termékére akad különböző mértékű kedvezmény, nem ritka a 25 – 30%-os akció sem, olykor pedig ingyenes szállítással kedveskednek vásárlóiknak. Hátitáskák férfi és női, valamint uniszex kiadásban – ez az Anna táska webáruház, mi kellhet még?! Persze költői a kérdés, hiszen megértem, ha nem mindenki rajong úgy a Hátitáskákért, mint én, de nekik sem kell elkeseredniük, ugyanis bőven akad választék nekik is. Számomra nagyon kényelmes az, hogy a weboldal használata közben ugyanazt érzem, mintha személyesen válogatnék, mégis sokkal praktikusabb az egész folyamat – ezt úgy értem, hogy mivel minden táskához van leírás és jó minőségű fotó, ezért egyértelműen el tudom dönteni, hogy mi az, ami tetszik, és mi az, ami nem, de közben sokkal gyorsabb a dolog, mintha a boltok polcait vagy akár különböző üzleteket kéne sorra végigjárnom. Ráadásul ugye már az említett kedvező árak fejében nem is gondolunk arra a feleségemmel, hogy váltsunk az Anna táska webáruházról – a kedvencünk a Heavy Tools Hátitáskák, amik különféle színekben és fazonokban kaphatóak! Az én leginkább kedvelt darabjaim tőlük az egyszínűek, amiket szinte bármilyen sportos vagy letisztult szetthez fel tudok kapni, nem csak bringázáshoz, hanem a hétköznapok során is, de a feleségem szereti a kicsit színesebb kiegészítőket is – az egyik legtöbbet hordott darabja (természetesen az annataska.hu-ról) egy rózsaszín-kék Heavy Tools háti, a másik pedig egy szögletes fazonú piros, természetesen ugyanettől a márkától. Bár pont a múltkor mesélte, hogy mostanában kezdi felfedezni a többi márkát is – a Bugattinál például látott olyat, ami szerinte tetszene nekem, úgyhogy miután megírtam ezt a bejegyzést, megyek is és megnézem az annataska.hu-n, melyikre gondolhatott. De a női olvasóimnak biztosan ismerősek lehetnek az olyan márkanevek, mint a Jana vagy a Tamaris – nos, megannyi táska található az oldalon ettől a két brandtől, köztük Hátitáskák is, de ezek inkább mind elegáns darabok.

De nem csak a baráti árak és a nagyon gyakori akciók miatt könnyű a spórolás az Anna táskánál, hanem a pontgyűjtéssel is. A hűségprogramba regisztrált felhasználók csatlakozhatnak, és mindösszesen annyi szükségeltetik hozzá, hogy a rendelésünket a profilunkba bejelentkezve adjuk le. Itt további előny, hogy az akciós és a nem akciós termékek után egyaránt jár a pont, amelyet egy későbbi vásárlásnál tudunk a cipők és kiegészítők végösszegének csökkentése érdekében beváltani. Minden megvásárolt termék után jár tehát a pont, az akciósok után ez 3 %-ot, míg a teljes áru termékek után ez 5 %-ot jelent – így ezek íródnak jóvá a pontgyűjtő számlánkon. A megszerzett pontok egyébként tíz napig érvényesek, és minimum tízezer forintos vásárlás esetén válthatóak be az összeg maximum 10 %-ára.

De nem is szaporítanám tovább a szót, mert azt gondolom, sikerült valamennyire bemutatnom az Anna táska online áruházat, vagy legalábbis felkelteni az érdeklődést iránta. Noha nálunk a feleségem az igazi táskagyűjtő – és nem akarok sztereotipikus lenni, de ez általában a nőkre jellemző -, azért nem fogom tagadni, hogy én is igencsak tudok értékelni egy minőségi és egyben esztétikus, divatos darabot. Ezért is döntöttem úgy, hogy ebben a bejegyzésben nem csak a hobbimról mesélek, ami most már a munkám is, hanem egy olyan kiegészítőről, ami nem csak a hozzám hasonló érdeklődésűeknek, de másoknak is nagyon hasznos lehet. Az annataska.hu szerintem egy szuper választás, ha nem akarsz vagyonokat kiadni a strapabíró kiegészítőidre. Sőt, jut eszembe – azt szerintem nem is említettem, hogy nem csak táskákat, de pénztárcákat és öveket is találhatsz náluk. Ezek főként a letisztultabb vonalat képviselik, bár a női tárcák között akad egy-két cifrább, színesebb darab. Nos, ezt a vonalat is mindenképpen ajánlom. Én az öveimet általában itt veszem, és jó sokáig bírják a strapát.

Látogass el a weboldalra még ma, hidd el, hogy nem fogod megbánni, hogy rám hallgattál…