Tekerjünk az internetes relevancia felé együtt ezzel a céggel

A kerékpár szerintem az egyik legjobb alternatíva, ha nem szeretnénk autóval közlekedni. Számomra máig hihetetlen ez a találmány. Hiszen a saját erőnkön kívül nincs szükségünk semmi másra ahhoz, hogy nagy sebességeket érjünk el. A biciklizés tehát szerintem egy nagyon jó közlekedési forma és még sportként is lehet űzni. Bár utóbbinak sosem voltam akkora rajongója.

Biciklis versenyeket maximum tévében érdemes nézni, szerintem. Hiszen, ha az ember élőben megy el egy ilyen eseményre, akkor csak a rajtot, esetleg a finist fogja látni. A tévében azonban helikopterek és különböző kamerák követik végig az egész versenyt. Sokak szerint egyébként a biciklis versenyek unalmasak. Bár nem tagadom, hogy rengeteg akció nem történik, mégis, számomra ez olyan, mint a Forma 1. Egy nyugodt hétvégi délutánon nincs is jobb, mint ezekre aludni evés után.

Mostanában azonban ritkán van időm ilyenekre, különösen azóta, hogy a Keresőben Első és a szövegírás hatására rendesen beindult az üzlet. Az utóbbi években az ember rengeteg online boltot találhat az interneten. Általában a vásárlók ezeket jobban szokták szeretni, mint a hagyományos boltokat. Én is szerettem volna részt venni ebben az üzleti befektetésben, úgyhogy eldöntöttem, hogy létre fogom hozni a saját honlapomat. Ez mind szép és jó volt, de egyszerűen nem jöttek azok a számok, amiket elvártam volna a termékem minőségétől.

Rövid keresgélés után azonban kiderült, hogy nem velem volt a probléma. Az online marketing kapcsán az első helyek között a találó megnevezésű, Keresőben Első oldalát adta ki. Megkérdeztem pár barátomat is arról, hogy milyen véleménnyel vannak erről az oldalról és mindenki nagyon pozitív volt. Mikor ránéztem a kezdőlapra, rögtön meg tudtam érteni, hogy mire fel ez a nagy rajongás. A Keresőben Első oldala úgy volt kialakítva, ahogy az ember elképzelné a saját álomhonlapját. Szépen volt designolva és mégsem éreztem azt, hogy túl csicsás lenne. A kinézet mellett pedig még könnyen kezelhető is volt.

Így rövid időn belül már megtaláltam a szövegírás részleget, ami engem igazán foglalkoztatott. Először feltehetnétek a kérdést, hogy mégis milyen befolyással van a szövegírás arra, hogy milyen látogatott az oldalunk. A Keresőben Első felkeresése előtt én sem voltam annyira tisztában ezzel, nemsokára azonban felvilágosítottak engem az internetes népszerűség minden rejtelméről.

Abban megerősítettek, hogy nem a termékem minőségével volt a probléma. Egyszerűen, az interneten meg kell felelni egy csomó olyan láthatatlan dolognak, amiről az ember nem tudhat semmit intuitívan. A szövegírás abban segít, hogy az oldalunk optimalizálva legyen az adott algoritmusokhoz, amik befolyásolják az oldalunk láthatóságát. Mert bizony a több száz oldal közül csak így tudunk kitűnni.

Ez egy bonyolult folyamat, amit magunktól nem tudnánk elintézni. Feltétlen szükségünk van egy olyan csapatra, aminek az a munkája, hogy ezt az algoritmust figyeljék. A szövegírás kapcsán pedig olyan tartalmat fognak nekünk gyártani, ami nem csak robotoknak, hanem a vásárlóink számára is tetszeni fog.

Tetszett az, amit olvastam és úgy éreztem, hogy a tájékoztatók is elégségesek voltak ahhoz, hogy bizalommal forduljak hozzájuk. Tárcsáztam az oldalon található számot és megbeszéltünk egy időpontot velük.  Nagyon készségesek voltak és meg tudtunk beszélni mindent arról, hogy milyen igényeim vannak a szövegírás szolgáltatással kapcsolatban. A módszerük tényleg működött és azóta teljesen megváltozott az oldalam látogatottsága.