Tintapatron nélkül igen nehéz fényképet nyomtatni….

Ki nyomtat manapság még fényképeket?! Hát mi sem sűrűn… Most viszont a dédihez igyekeztünk a hétvégén és még nem mutattuk meg neki a nyári bringa túrás utunk képeit. Mivel a dédi szeme már nem a régi, mobilon mutogatva semmit sem lát a képekből. Plussz ő még szereti kirakni a fotókat a vitrinbe és ott elnézegetni. Így kénytelenek vagyunk mindig nyomtatott képeket is vinni magunkkal egy-egy nagyobb utazás vagy ünnep után. Most viszont elfelejtettem előre felkészülni, se a képeket nem válogattam még le, se az otthoni HP nyomtatónkba nem vettem patront. Eszembe jutott, hogy egy barátunk épp a múltkor ajánlott egy oldalt. Gyorsan visszakerestem, amit írt, hogy HP Patron | Ingyenes Kiszállítás a nyomtatoalkatresz.hu-tól.

Azonnal felmentem a nyomtatoalkatresz.hu oldalára. Rendkívül széles a kínálatuk, minden kisebb és nagyobb márkát tartanak. Tonerek, tintapatronok, lézerkellékek (dob, fixáló, transzfer), festékszalagok, filmek és fotópapír minden mennyiségben, itt aztán mindenki megtalálja a saját nyomtatójához illő kiegészítőket. Márkák és típusok szerint van rendszerezve a webshop, így jól kereshető a bőséges kínálat mellett is. Csak meg kellett keresnem a HP nyomtatók között a saját nyomtatóm típusát és már tettem is a kosárba a megfelelő HP tintapatronokat. Minden színből vettem egy-egy darabot és meglepve tapasztaltam, hogy a rendszer mégis kedvezményes árat számolt rá. Remek ajánlat ugyanis a nyomtatoalkatresz.hu oldalon, hogy nem csak kettő vagy három azonos termékre érvényesíti a kedvezményes ársávokat, hanem különböző termékekre összevonva is. Két termék esetén is kedvezőbb árat kalkulál már, háromnál pedig még olcsóbban számolja az egyes cikkeket. Ez egyedi és szuper ajánlat, amikor a legtöbb webshop manapság éppen árat emel.

A mostani rendeléskor az eredeti tintapatronok mellett döntöttem, de legközelebb valószínűleg az utángyártottak közül választok majd. A nyomtatoalkatresz.hu ugyanis a legtöbb nyomtató típushoz kínál eredeti és utángyártott kiegészítőket egyaránt. Az utángyártottaknak nyilván kicsit kedvezőbb az áruk, jobban megéri. A nyomtatoalkatresz.hu pedig az utángyártott termékekre is vállal garanciát az oldalon részletezett szempontok teljesülése esetén, így minimális benne a vásárló kockázata. Csak arra kell odafigyelni, hogy átvételkor az aláírás előtt alaposan vizsgáljuk át a terméket, nincs-e rajta külső sérülés, repedés. Csak akkor írjuk alá, ha valóban tökéletes állapotban érkezett meg hozzánk. Ha a használat során később mégis hibát észlelünk, akkor gyártói bevizsgálás és elbírálás után kicseréli a nyomtatoalkatresz.hu az adott terméket.

Eszembe jutott közben, hogy ha már úgyis rendelek, akkor veszek a nyomtatóhoz illő szép fényes felületű fotópapírt is, nehogy utána meg az fogyjon ki. A termékhez tartozó részletes adatlapon azért itt is ellenőriztem, hogy biztosan az otthoni nyomtatómhoz illő legyen. Végül inkább egy csomaggal többet rendeltem, mint eredetileg terveztem, mert fotópapírból sose árt, ha van itthon tartalék. Volt már olyan, hogy egy otthon kinyomtatott gyors fotókollázs mentett meg egy elfelejtett születésnapon a nagy sértődéstől…

Szerencsém volt a rendelésemmel, minden termék mellett zöld pipa szerepelt a státusznál, tehát várhatóan már egy-két munkanapon belül meg is fog érkezni hozzám. A következő jó hír az volt, hogy rendelési értéktől függetlenül ingyenes a kiszállítás. (Emlékezzünk csak: HP Patron | Ingyenes Kiszállítás) Milyen szuper ajánlat ez a nyomtatoalkatresz.hu-tól! A kedvezményes ársáv és az ingyenes kiszállítás egy már egész komoly megtakarítást eredményez. Hát ha még legközelebb az utángyártott HP tintapatronokat rendelem még kedvezőbb áron! Utalással gyorsan rendeztem a végösszeget és GLS csomagpontra kértem a kiszállítást, mert így rugalmasabban tudom felvenni egy nekem alkalmas időpontban. Az egy-két nap kiszállítási idő még direkt jól is jön, legalább addig leválogatom a képeket, amiket nyomtatni szeretnék. Más is több ezer képet csinál egy út során, amióta digitális fényképezőgépek és telefonok vannak?!